mån 29 mars | Rosenbergsgatan 32A

Meditation på måndagar (Helsingborg)

Välkommen på meditation på måndagar med Jem och Emma Dinmali. Ni får möjlighet att under 1,5 timmar uppleva meditation genom Jems och Emmas olika riktningar.
Registration is Closed
Meditation på måndagar (Helsingborg)

Tid & plats

29 mars 2021 19:00 – 20:30 CEST
Rosenbergsgatan 32A, Rosenbergsgatan 32A, 254 44 Helsingborg, Sverige

Om eventet

Välkommen på meditation på måndagar med Jem och Emma Dinmali. Ni får möjlighet att under 1,5 timmar uppleva meditation genom Jems och Emmas olika riktningar (beskrivning nedan). En stund för dig att möta dig själv utifrån övningar och guidning som erbjuds vid respektive tillfälle.

Datum - tid (kl 19-20:30): 

29/3 - Emma Dinmali 

12/4 - Emma Dinmali 

19/4 - Jem 

26/4 - Emma Dinmali 

3/5 - Emma Dinmali 

17/3 - Jem 

24/5 - Jem

Anmälan: görs via länk här som går till www.lunasoulandsound.com/kalender

Anmäl på: Pris: 120 kr /gång alt 65 kr om du binder dig till 10 ggr. Kan användas även på onsdagsmeditationerna.

Avanmälan: Senast 2 timmar innan meditation. Annars debiteras du 65 kr.

Betalning: Swishas innan meditation till Tina Ikonomidou på 0736-377030.

Adress: Rosenbergsgatan 32 A, Helsingborg

Hur: Kom i bekväma kläder så du kan röra dig ledigt och helst med tom mage. Efter meditationen bjuder vi på te och möjlighet till delning.

Måndagar med Jem: Jem kommer inbjuda oss att anlända hem till denna stund, en underbar stund i Thich Nhat Hanhs anda. Plum Village traditionen utövar medveten närvaro, koncentration och insikt, med stort fokus på uppmärksamhet på andning, såväl som kropp och sinne. Jem kommer erbjuda särskilt fokus för utövandet vid varje tillfälle. Meditation kommer delvis vara i tystnad, delvis guidade. De kommer att erbjudas i olika positioner såsom sittandes, liggandes, gåendes, ståendes och i rörelse. Det kommer också finnas tid för delningsgrupper.

Jem/Chan Phap Ho, är Dharma lärare i Plum Village Community of Engaged Buddhism sedan 2010. Under 18 år levde han som munk i traditionen i Plum Village, Frankrike och Deer Park, Kalifornien. Sedan 2020 är han tillbaka i Sverige och undervisar under Hjärtats Glädje. https://hjartatsgladje.se/

Måndagar med Emma Dinmali: Tillsammans utforskar vi hur EFT tapping (Emotional Freedom Techique) kan underlätta och fördjupa vår meditation. EFT tapping är en teknik där man genom lätta knackningar på akupunktur punkter, på händer och ansikte, lugnar tankar och känslor. Du får lära dig tekniken och vid de olika tillfällena fokuserar vi på olika områden att utforska som ex tankar eller kroppsförnimmelser. Efter en stunds tapping gör vi stilla eller gående meditation i tystnad. Vi avslutar med en kopp te och möjlighet att dela om sin upplevelse/insikter.

Emma Dinmali började meditera TM (Transendental Meditation) som 17-åring och har sedan dess haft personlig utveckling som fokus. 2002 gick hon Osho Terapeut utbildning och idag erbjuder hon Familjekonstellationer, TRE (Trauma Release Exercises) och EFT tapping i sessioner och workshops. Läs gärna mer på www.inrefrihet.se

Dela eventet

Althea logga.png