lör 24 nov. | Namayoga Kalmar AB

Upplevelseworkshop Naadyoga

Vi välkomnar dig på en speciell dag, en upplevelseworkshop i Naad yoga – en heldag kantad av levande musik! Klas Landahl från Stockholms Kundaliniyogacenter kommer för att dela med sig av sina juveler. Kundaliniyoga, meditation och Mantran och Håkan Lagesson kommer hålla en ljudresa.
Registration is Closed
Upplevelseworkshop Naadyoga

Tid & plats

24 nov. 2018 09:00 – 16:00
Namayoga Kalmar AB, Borgmästaregatan 13, 392 35 Kalmar, Sweden

Om eventet

Vi välkomnar dig på en speciell dag, en upplevelseworkshop i Naad yoga – en heldag kantad av levande musik!

Klas Landahl från Stockholms Kundaliniyogacenter kommer för att dela med sig av sina juveler. Kundaliniyoga, meditation och Mantran och Håkan Lagesson kommer hålla en ljudresa.

En central del av Kundaliniyogatraditionen är mantran, sång och ljud. Med ljud kan vi slappna av och släppa stress, med ljud kan vi stärka oss själva och hitta riktning i tillvaron, med ljud kan vi stilla vårt sinne och uppleva en djupare närvaro.

Naad är teknologin om hur ljud påverkar oss – vår fysiska hälsa, vårt mentala välmående och vår själsliga kontakt. Detta är en exakt teknologi och när vi känner till den har vi möjlighet att på ett subtilt plan låta hela vår energivarelse få vibrera starkt och kraftfullt i samklang med helheten. När vi gör det har vi förmåga att möta dagens händelser och personer i mer enkelhet, vi känner oss lätta till sinnet och blir bättre på att möta motgångar och ta emot framgångar. Som Yogi Bhajan sa, "vibrate the cosmos and the cosmos shall clear the path".

Under denna lördag kommer du få en stark egen upplevelse av kraften i ljud och mantran.

Delar av dagens innehåll:

Kundaliniyoga och meditation

Mantrasång till levande musik

Riktlinjer för att göra chanting mer effektivt

Gong- och ljudavslappning

Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet.

Du kommer få med dig övningar som du, om du vill, kan praktisera hemma.

Praktisk Information

Datum: 2018-11-24

Tid : Lördag kl 9:00 - 16:00

Plats: Namayoga, Borgmästargatan 13, Kalmar

Pris: 900 kr/person, frukt & nötter ingår, ta med en lättare lunch

KLAS LANDAHL är Kundaliniyogalärare, musiker och författare från Stockholm. Han har under många år studerat olika typer av yoga och yogisk filosofi. Dessa studier inkluderar Hathayoga, Kundaliniyoga, klassisk Vedanta, sanskrit och gurmukhi – yogans heliga språk. Klas livslånga passion för musik har fört honom djupt in i Kundaliniyogans mantratradition där han specialiserat sig på ljudens och mantrans effekt på vårt medvetande. Han är även utbildad i Kraniosacral healing, Sat Nam Rasayan och Yogaterapi. Han jobbar vanligtvis på Stockholm Kundaliniyogacenter och är även Kundaliniyogalärarutbildare.

HÅKAN LAGESSON är kundalini- och gongyogalärare som fördjupat sig i hur vibrationer och ljud påverkar oss.

Han har spelat gong sedan 2011 på festivaler, retreats och workshops, har assisterat på flertalet internationella utbildningar för Methab Benton. Han har utbildat i egen regi sedan 2016.

Dela eventet

Althea logga.png