_edited.jpg

UTBILDNINGAR

"To learn, read. To know, write. To master, teach."
- Hindu Proverb

Är du kallad att gå djupare, lära mer och kanske även lära ut. Du är välkommen till våra utbilningar inom holistisk hälsa, självläkning och självutveckling. Vi arbetar med och lär ut tekniker för den fysiska, emotionella och mentala kroppen såväl för själen. 

11.png
DIPLOMERAD UTBILDNING
Reiki I & Reiki II

Välkommen på diplomerad Reiki utbildning i Reiki I och Reiki II, enligt Usui & Holy Fire (R) III. Utbildningen sker digitalt och kan göras precis där du är.

 

Reiki utbildningen bjuder in dig till att lära dig grunderna i den japanska healingtekniken och energibehandling. Du kommer lära dig ge/göra Reiki healing/behandling på dig själv och andra. Du lär dig hur du ger Reiki fysiskt och på distans till andra.

 

Steg I och II i Reiki är en början till eller del av den egna helande resan, och början på att ge healing till andra. Genom att du öppnar dig för energin, frigör du blockeringar, återhämtar energi och helar dig och även din omgivning. När du praktiserar Reiki skapar du kontakt med energin och även känsla för behandlingstekniken. Du kommer lära dig och inspireras till hur du kan använda tekniker i ditt dagliga liv och vardagliga sysslor.

Klicka på knappen & läs mer 

Lärare: Tina Ikonomidou

IMG_9925.JPG
CERTIFIERAD UTBILDNING
Gong/ljudhealing

Den här certifierande 2 dagars utbildningen i gong och ljudhealing bygger på Don Conreux och Methab Bentons lära samt Håkans egna erfarenheter av att ha spelat gong och utövat ljudhealing i över 10 år. Det är en grundutbildning som ger dig kunskaper och behörighet för att gå fördjupningskurser.

Den här utbildningen ger dig möjlighet att hålla egna gongavslappningar/

gongbad. Är du yogalärare kan du även använda dig av gongen som fördjupande inslag i samband med yogaklasser och meditationer. Den här utbildningen kan även vara användbar för dig som är kroppsterapeut och vill hålla kortare gongavslappningar för dina kunder.  

 

Du introduceras även i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.      

                 

Klicka på knappen & läs mer 

Lärare: Håkan Lagesson

2020-07-14 22-14-49 Red.jpg
ÅRSPROGRAM
Mentorsprogram

Mentorsprogram i inre ledarskap för dig vackra kvinna som är redo att leva i linje med din innersta längtan. Du har redan påbörjat din personliga & själsliga utveckling. Släppt lager efter lager. Blivit mer äkta.
Du är nu redo att gå djupare in i själv, komma än närmare din kärna, leva och leda dig från ditt innersta. Det är nu dags att hämta hem allt som är du. Din lekfullhet, sårbarhet, din urkraft, naturliga vildhet och så mycket mer. Eller hur vill du vara du fullt ut! 

Source Aligned Life & Leadership är ett läkande och starkt transformerande mentorsprogram. Det bygger på modern kunskap om beteende, utveckling, ledarskap och våra förfäders visdomar om energi, medvetande och föreningen mellan människa - själ - ande.
 

Varje del i programmet är skapad för att du ska få bästa möjliga stöd och förutsättning för din personliga och själsliga utveckling.

Klicka på knappen & läs mer 

Mentor/utbildare: Tina Ikonomidou

Althea logga.png